Soluţia găsită de primarul Sectorului 2 pentru buticarii de la metrou

0

Primarul Sectorului 2, Radu Mihaiu, a anunţat că deţinătorii spaţiilor comerciale din staţiile de metrou vor putea să-şi continue micile afaceri în zona Obor.

Soluţii pentru oamenii muncitori şi corecţi, dispuşi să facă afaceri legale, mereu vor exista. Am fost surprins de un gest rapid de solidaritate, pe care îl transmit mai departe pentru cei interesaţi. În cea mai mare zonă comercială din ţară, zona Obor, deţinătorii de spaţii şi-au arătat deja disponibilitatea să aloce locuri de desfacere pentru micile afaceri atrase în capcana Sindomet. Au spus că îi pot ajuta cu aranjarea spaţiilor conform nevoilor lor. Inclusiv le pot crea zone dedicate pentru anumite tipuri de produse„, a scris Radu Mihaiu pe Facebook.

Radu Mihaiu a subliniat faptul că respectivele contracte de închiriere de la metrou erau ilegale.

Evenimentul de astăzi de la metrou Ștefan cel Mare nu a fost numai despre aplicarea legii. Nu a fost numai despre un semnal că epoca „șmecherilor intangibili” începe să apună. Ziua de azi a fost și despre victime. Nu victime a celor care aplică legea, ci victime a celor șmecheri care au îndoit-o de prea mulți ani. Mă refer la micii întreprinzători, care plăteau chirii către firma sindicatului Sindomet pe baza unui contract expirat, deși spațiile aparțin companiei statului, Metrorex. Vă vorbesc de oameni prinși în capcana sistemului cinic creat de Rădoi – oameni care, deși plăteau, erau ținuți în ilegalitate„, a adăugat el.

Citeşte şi:
A început demolarea chioşcurilor din staţiile de metrou

Comercianţii au făcut scandal la metrou când le-au fost sparte buticurile – VIDEO

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here