Ceaușescu, arestat în fața sediului PSD pentru că protesta

0
sursa foto: mediafax

Protestatarul Marian Moroşanu, cunoscut sub numele de „Ceauşescu” a fost încătuşat luni seară la sediul PSD din Kiseleff, acolo unde se desfăşoară şedinţa Comitetului Executiv. La scurt timp protestatarul a acuzat dureri de inimă. Acesta a fost dus la secţie pentru tulburarea liniştii publice.

Poliţia l-a luat pe Marian Moroşanu cu maşina la secţie pentru tulburarea liniştii publice. 

Protestatarul „Ceauşescu”, amendat cu 1.000 de lei după scandalul din faţa PSD

Protestatarul Marian Moroşanu, cunoscut sub numele „Ceauşescu”, a fost amendat, luni seara, cu 1.000 de lei, acesta fiind acuzat că a avut un comportament agresiv şi a folosit un limbaj vulgar, după ce ar fi forţat intrarea în curtea sediului PSD, au declarat surse judiciare, pentru MEDIAFAX.

Surse judiciare au declarat, pentru MEDIAFAX, că Marian Moroşanu, zis „Ceauşescu”, a fost amendat cu suma de 1.000 de lei, pentru că ar fi avut un comportament agresiv şi ar fi folosit un limbaj vulgar în timp ce protesta în faţa sediului PSD din Kiseleff, unde se desfăşura şedinţa Comitetului Executiv. 

Se pare că întreg scandalul ar fi pornit după ce „Ceauşescu” ar fi forţat poarta sediului partidului. 

În momentul imobilizării, Marian Moroşanu a acuzat dureri în zona inimii, în zonă fiind solicitată o ambulanţă , însă bărbatul a refuzat să i se acorde îngrijiri medicale.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here