VIDEO: Cum a fost la primul eveniment „Train your Business”

0

În data de 31 ianuarie 2019 a avut loc prima ediție a evenimentului Train Your Business, care s-a desfășurat la Hotel Intercontinental din București.

Prima ediție a evenimentului Train Your Business a fost deschisă de către Bogdan Badea, președintele directoratului Hidroelectrica, care a ținut un discurs despre provocările economiei în anul 2019, dar care a discutat și despre sectorul energetic și cum este afectat acesta în urma presiunii uriașe venită din partea unor directive de mediu. Discursul președintelui Hidroelectrica a fost urmat de trainingul „Esențiale în Tehnici de Negociere și Vânzare” susținut de Valentin Hanga. Tot în cadrul primei ediții a fost lansat studiul România în anul „vortexului economic”, realizat de compania de consultanță Frames, în parteneriat cu Train Your Brain și Banii.net, pe fondul incertitudinilor legate de modificările fiscale.

Train Your Business este reprezentat de o serie de 11 evenimente dedicate și deschise comunității de business din Bucuresti și din țară dintre care 5 se vor desfășura în București în intervalul ianuarie – mai 2019, iar 6 în țară în intrevalul martie – septembrie 2019, în orașele mari. Trainingurile oferite în cadrul evenimentelor Train Your Business sunt adresate celor cu interes în zonele de Vânzări și Negociere, Time Management, Telesales, Team Leader și echipa, Leadership, Managementul Conflictelor, Comunicare Organizațională, Vânzare B2B, Managementul afacerii sau Presentation Skills.
Sunt invitate GRATUIT la fiecare ediție, peste 100 de persoane, din domenii cât mai diverse de activitate, pentru a aduce în aceeași sală interese de business și activități cât mai diverse, o foarte bună ocazie de networking și interacțiune B2B pentru cei prezenți, pe lângă informația oferită pe parcursul zilei.
Banii.net este un portal de business. Mai mult decât o publicație online, banii.net este locul unde găsiți analize aprofundate și exclusivități din lumea afacerilor, dar și aplicații informatice care să vă ajute să luați cele mai bune decizii. Informațiile sunt bine stucturate, iar cantitatea de content video are cea mai mare proporție din tot online-ul românesc.
Train Your Brain s-a lansat în toamna anului 2012 și, de atunci până în prezent, a organizat peste 130 de evenimente open, traininguri, seminarii, conferințe, dar și 45 de traininguri inhouse pentru echipe din diverse companii, la care au participat în total peste 2700 de persoane, din mai mult de 500 de companii din București și din ţară.
Frames este o companie privată, înființată în anul 2012, cu scopul de a furniza servicii de consultanță de dezvoltare pentru mediul de afaceri și administrația publică centrală și locală. Consultanță în management, studii, sondaje și analize, dezvoltarea si implementarea de proiecte de promovare multimedia pentru companii.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here