Proconsul susține un concert extraordinar la Blaj, lângă „Pădurea Cărbunari”

0

Concert Proconsul la Blaj! Evenimentul va avea loc într-o ambianță inedită, la complexul Liziera, situat lângă „Pădurea Cărbunari”, și încărcat cu farmecul istoric al vechii fabrici de cărămidă.

Formația Proconsul va susține vineri, 11 august, un concert extraordinar în complexul Liziera de la Blaj. Accesul se face începând cu ora 18:30.

Organizatorii evenimentului își așteaptă oaspeții „cu parcare gratuită, ambianță plăcută și un pahar de șampanie din partea casei”. Rezervările se pot face la numerele de telefon: 0742.897.290 și 0751.786.307

Liziera Blaj, inaugurat în septembrie 2022, a fost conceput ca un complex turistic cu funcțiuni complementare. Acesta dispune de 5 camere duble de cazare, terrase, sala de conferință, restaurant cu capacitate de 80 persoane, sala de fitness, jacuzzi și saună.

Oază de liniște și relaxare de lângă pădure

“În viitorul apropiat avem în vedere să dezvoltăm aici și un mini teren de fotbal, o piscină și o sală de evenimente”, ne-a declarat Denis Ciufudean, unul dintre asociații firmei care au dezvoltat complexul Liziera de la Blaj.

Pensiunea se află în zona „Padurea Cărbunari”, după cum o cunosc localnicii, în vecinătatea orașului Blaj, ceea ce oferă un plus de liniște și în același timp un loc potrivit pentru diverse evenimente private, corporatiste.

În același timp, Liziera Blaj duce mai departe povestea orașului, deoarece multe din elementele de construcție a complexului au fost readuse la viață din vechea fabrică de cărămidă din Blaj (cărămidă, lemn), ceea ce îi oferă o simplitate și o eleganță aparte.

“Ne propunem să dezvoltăm complexul astfel încât să atragem toate categoriile de vârstă prin diferitele activității care sunt si vor fi disponibile”,  mai spune Denis Ciufudean.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here