Se poate! Sector 6. Mâncare caldă în scoli, toalete moderne și mobilier nou

0

Astăzi, aleșii locali ai sectoruli 6 al Capitalei discută, în cadrul ședinței CL-ului, aprobarea unui program: Masă caldă în școli. Proiectul prevede asigurarea a 6.700 de porții de mâncare caldă elevilor pentru anul scolar 2019/2, acesta fiind cel mai mare program implementat într-o localitate, dacă va fi aprobat.

„6700 de elevi din sectorul 6 vor beneficia și în acest an de programul gratuit Școala după Școală, iar investițiile în mobilier nou, în grupuri sanitare moderne și în terenurile de sport cu siguranță vor contribui la dezvoltarea voastră armonioasă.
Vă doresc să dați dovadă de empatie față de cei de lângă voi, să aveți grijă de colegi și să fiți respectuoși cu dascălii și părinții voștri”, a scris edilul sectorului 6 al Capitalei, Gabriel Mutu, pe pagina sa de facebook.

Tot mobilierul din școli a fost înlocuit, iar cele 172 de grupuri sanitare de la școliile gimnaziale au fost refăcute, având sistem touch pentru săpun și uscare.

În plus, școlile sunt dotate cu sistem de supraveghere video.

Și pentru că investițiile trebuie să continue, aleșii locali discută astăzi proiectul privind modernizarea de noi școli, un proiect care va costa 13 milioane de lei.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here