Dezvăluiri din noaptea de 10 august. Viceprimarul Capitalei: am mințit procurorii

0

Viceprimarul Aurelian Bădulescu a susținut, miercuri, că a mințit când a fost audiat la Parchet în cazul protestului din 10 august. Declarațiile sale sunt făcute în contextul în care PSD București a anunțat retragerea sprijinului politic în ceea ce-l privește. El mai susține că Liviu Dragnea l-a amenințat că îi capsează gura dacă mai vorbește.

Aurelian Bădulescu a avut delegate atribuțiile Gabrielei Firea în timpul protestului reprimat violent de jandarmi în 10 august. 

În două intervenții la Realitatea Tv și România TV, el a susținut că pentru partid a mers „până acolo încât a trebuit să mintă”. 

Dialogul cu realizatorii de la România TV

Aurelian Bădulescu: „E posibil ca în România 2019 că îți faci un coleg trompetă să fii dat afară și să nu conteze cât ai muncit, cât ai luptat cu opoziția, câte proiecte ai votat, cât ai stat pe străzi, cât le-ai ținut c.. când venea hashtagul peste ei, câte documente ai semnat ca să nu-i lași în piață? Și ești audiat la Parchet și de ce a trebuit să mint la Parchet, asta nu se întreabă? 
Realizator: Ați mințit la Parchet?
Aurelian Bădulescu: Da, asta nu întreabă? Am spus că după 30 ianuarie e momentul când lumea va sti adevărul. Asta este frica lor. 
Realizator: Cum să spuneți că ați mințit la Parchet?
Aurelian Bădulescu: Da, domn’e, recunosc că am minţit la Parchet şi mă pun la dispoziţia organelor de urmărire penală cu fapte şi declaraţii pentru data de 10 august 2018. Poftim. Am spus o public. 
Realizator: Ce ați mințit?
Aurelian Bădulescu: O să declar la Parchet.
Realizator: De ce ați mințit? 
Aurelian Bădulescu: Că sunt un mincinos şi ca să apar un partid care acum mă exclude… de aia. Ca să-l apăr pe Codrin Ştefănescu, ca să apăr democraţia, ca să fie bine.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here