Om de afaceri: adoptarea monedei euro până în 2024 va fi un dezastru

0

Preşedintele Dreptei Liberale Viorel Cataramă a acuzat că PSD-ALDE promovează, de când a venit la guvernare, o politică anti-naţională de distrugere a sectorului privat, iar declaraţia premierului Viorica Dăncilă privind adoptarea monedei euro până în 2024 denotă o gravă lipsă de patriotism.

„De când au venit la guvernare, socialiştii grupaţi în PSD şi ALDE promovează o politică anti-naţională de distrugere a sectorului privat, de descurajare a exporturilor şi încurajare a importurilor!

Declaraţia prim-ministrului Viorica Dăncilă privind adoptarea monedei EURO în 2024 denotă în primul rând o gravă lipsă de patriotism. Acest lucru nu este posibil, dar nu este nici oportun!

În condiţiile existenţei unui decalaj semnificativ între importuri şi exporturi, Dreapta Liberală a cerut în mai multe rânduri BNR să nu mai intervină pe piaţă pentru menţinerea unui curs de schimb artificial, care să prăbuşească exporturile şi să facă România tot mai dependentă de importuri şi împrumuturi externe”, a afirmat, joi, Viorel Catamară.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here