De ce nu merg autobuzele turcești. Firea: șoferii nu știu să le folosească. VEZI reacția angajațiilor

0

În timp ce primarul general al Capitalei, Gabriela Firea, susține că autobuzele turcești de la Otokar nu au au nicio defecțiune și angajații STB nu știu să le folosească, un șofer spune că este „mincinoasă”.

Primarul general al Capitalei, Gabriela Firea, spune că fotografiile și înregistrările video apărute în ultima vreme cu autobuze Otokar defecte sunt „provocări” și dă vina pe șoferi, pentru că nu ar fi înțeles cum funcționează vehiculele.

„Nu vreau să vă dau o cifră care să devieze atenția. Dar la achiziția de acum 12 ani au fost în primele două luni aproape 500 reclamații în legătură cu noile autobuze. Acum, bineînțeles că sunt persoane interesate să denigreze acest proeict foarte important al Capitalei, și anume achitziția a 400 de autobuze noi, euro 6”, a spus Gabriela Firea.

„De fiecare dată s-a constatat, după verificarea incidentului, că era pur și simplu ori o neatenție, o neglijență, o neînțelegere a bordului, care e foarte nou și electronic, din partea conducătorului auto, ori un mic incident care a fost umlfat și crescut și exagerat. Realitatea e una. În București s-au cumpărat 400 de autobuze noi și anul acesta mai achiziționăm 100 de autobuze electrice, 100 de tramvaie, 100 de troleibuze și 400 de autobuze cu gaz natural comprimat. Parcul auto STB se înnoiește, va scădea și poluarea și timpul de așteptare în stațiva fi diminuat. Asta e știrea adevarată. Restul, cancan”, a conchis ea.

În replică, șoferii susțin că Firea minte și că autobuzele au defecte.


LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here