Veeam, desemnat drept furnizorul global numărul 1 în recuperarea și protecția  datelor

0

Veeam® Software lider în protecția modernă a datelor și recuperare acestora în urma atacurilor ransomware, a anunțat că a fost clasată pe primul loc la nivel mondial de către International Data Corporation (IDC) în cel mai recent raport semestrial al său, Worldwide Semiannual Software Tracker, 2022H2 for Data Replication & Protection software.

Raportul arată că Veeam, în urma înregistrării unei creșteri anuale cu o rată de 8,1% (neajustată pentru moneda constantă), a depășit media pieței generale și totodată și primii cinci vânzători. Potrivit acestuia, veniturile Veeam au crescut secvențial cu 8,4% în prima jumătate a anului 2022.

Amenințările cibernetice tot mai sofisticate și mai dese – în special cele de tip ransomware – le fac pe companii să nu se mai întrebe dacă business-ul lor ar putea fi atacat, ci cât de des, a declarat Anand Eswaran, CEO Veeam. Noua platformă Veeam Data Platform se concentrează pe protecția modernă a datelor și recuperarea acestora în urma atacurilor ransomware, asigurându-se că fiecare afacere este rezilientă și își poate recupera rapid și sigur datele în eventualitatea unui atac ransomware sau a altor amenințări cibernetice. În numele echipei Veeam, doresc să mulțumesc întregii noastre comunități de 450.000 de clienți și 35.000 de parteneri pentru sprijin și încredere. Ne bucurăm să continuăm să lucrăm împreună pentru a construi un viitor mai sigur și mai securizat.

Recent, Veeam a lansat Veeam Data Platform, o platformă unică ce oferă capabilități avansate de securizare și recuperare a datelor și cloud hibrid, pentru mediile Multi-Cloud, Virtual, Hibrid, Fizic, SaaS (M365, Salesforce) și Kubernetes. Această platformă se bazează pe Veeam Backup & Replication™ v12, care asigură cel mai bun backup securizat și o recuperare rapidă și fiabilă împotriva oricărei amenințări cibernetice, inclusiv ransomware, astfel încât business-urile să rămână reziliente și să nu sufere întreruperi în activitate. Platforma ajută ca orice mediu, indiferent de complexitatea acestuia, să fie securizat, iar datele pot fi recuperate rapid în momente critice, învingând astfel atacurile ransomware.

Veeam invită fiecare companie, administrator și utilizator să se alăture VeeamON 2023, eveniment dedicat experților în protectia și recuperarea datelor, care va avea loc în perioada 22-24 mai, în Miami, Forida, SUA și online. Conceput special pentru profesioniștii în backup și recuperarea datelor, VeeamON 2023 oferă participanților ocazia de a-și extinde abilitățile tehnice, de a-și împărtăși cunoștințele din industrie, de a socializa cu alți experți și de a se bucura de conținut exclusiv, livrat de către Amazon Web Services (AWS), Hewlett Packard Enterprise (HPE) și alții. Înscrierile pentru evenimentul live și online sunt acum deschise.

Pentru mai multe informații, accesați www.veeam.com.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here