VIDEO – Specialiştii Electroputere VFU Paşcani SA au pus la punct a doua „Săgeată Albastră”

0

Electroputere VFU Paşcani SA anunţă că a venit rândul „Săgeţii Albastre” AM 2100, al doilea dintre cele 50 de automotoare din acordul cadru, să se alăture flotei active a SNTFC „CFR Călători”, după o pauză de operare mai lungă de patru ani, până la intrarea în revizie capitală de tip R9.

AL DOILEA AUTOMOTOR CFR CĂLĂTORI – VIDEO

Totodată, reprezentanţii Electroputere VFU Paşcani SA îi invită pe cei pasionaţi de industria feroviară să se alăture echipei de specialişti companiei şi să se implice, în mod direct, ca angajaţi, în proiectele derulate.

PRIMA REUŞITĂ A COMPANIEI DE LA PAŞCANI

Având ca obiectiv performanţa, investim în oameni ambiţioşi, competitivi şi implicaţi, sprijinindu-i în formarea profesională, pentru a avea satisfacţia realizării unor lucruri de calitate. Progresul şi rezultatele obţinute reprezintă munca susţinută şi continuă a celor ce s-au implicat cu seriozitate în aceste proiecte, drept pentru care Electroputere VFU Paşcani îi felicită şi le aduce mulţumiri!„, transmit reprezentanţii Electroputere VFU Paşcani SA.

 

„Având ca obiectiv performanţa, investim în oameni ambiţioşi, competitivi şi implicaţi, sprijinindu-i în formarea profesională, pentru a avea satisfacţia realizării unor lucruri de calitate. Progresul şi rezultatele obţinute reprezintă munca susţinută şi continuă a celor ce s-au implicat cu seriozitate în aceste proiecte, drept pentru care Electroputere VFU Paşcani îi felicită şi le aduce mulţumiri!”, transmit reprezentanţii Electroputere VFU Paşcani SA.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here