De Crăciun, fii mai bun…

0

Cu puțin de la fiecare putem ajuta familia Lupu să își găsească un cămin

Marian, 32 de ani, capul familiei a avut o copilărie nefericită. Rămas orfan de la 6 ani a fost crescut de o mătușă care până la urma l-a abandonat. Cu greu a terminat doar 6 clase primare. Deși fără studii, Marian nu s-a ferit niciodată de muncă, oricât de grea ar fi fost ea. Își iubeste copiii și nevasta și dorința lui cea mai mare este să le ofere copiilor un trai mai bun, să îi ferească pe cât posibil de suferințele prin care a trecut el. A muncit oriunde și oricum, doar să aibă ce pune pe masă copiilor.

Marian – 32 ani

S-a angajat, cu ajutorul unui prieten, la o companie de construcții metalice în Tulcea și este foarte recunoscător că are un loc de muncă stabil însă îi este este din ce în ce mai greu să facă față nevoilor zilnice mai ales că toată familia locuiește într-o singură cameră neizolată, parte a unei case de pământ, construită abuziv, fără utilități – chiar și fără apă curentă. Practic pot rămăne oricând fără un acoperiș deasupra capului.

Nicoleta, 27 de ani, mama copiilor, care nu are școală deloc, are un handicap de vorbire și încearcă să facă tot posibilul astfel încât copiii săi să beneficieze de educația de care ea nu a avut parte.

Deși Nicoleta are grijă să îi trimită la școală pe fiecare, nu o singura dată, copiii nu au mai fost primiți la școală din cauza faptului ca au avut păduchi. Nu e de mirare, având în vedere condițiile în care locuiesc.

Copiii – Larisa (12 ani), Ana-Maria (10 ani), Mihaela (7ani) si Andreea cea mică (2 ani) – au învățat să se mulțumească cu puțin.

Pentru a oferi un cămin acestei familii, un loc căruia să îi poata spune ‘Casă !’, este nevoie de 25.000 Eur. S-au strâns deja 3000 Eur însă avem nevoie de fiecare ajutor pentru a completa suma.

Pentru orice fel de informații referitoare la familia Lupu vă stăm la dispoziție pe adresa de mail – contact@piatapresei.ro

Dar din dar se face rai. Dumnezeu să vă binecuvânteze! Sărbatori fericite cu liniște si bucurii!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here