Gerke Witteveen este noul CEO al NN Pensii

0

Gerke Witteveen este noul CEO al NN Pensii SAFPAP S.A., începând din 9 octombrie 2023.  În ultimii șase ani, Andreea Pipernea a condus NN Pensii, ea urmand acum noi oportunități în afara NN.

Atribuțiile lui Gerke Witteveen

Gerke Witteveen este noul CEO al NN Pensii și are o experiență vastă de aproape 20 de ani în domeniul financiar. A deținut la NN Asigurări de Viață, rolul de CFO. De asemenea, este membru al consiliului de administrație NN Asigurări din 2020. A deținut rolul de vicepreședinte al Uniunii Naționale a Societăților de Asigurare și Reasigurare din România până în prezent. Totodată este membru de board al Camerei de Comerț Româno-Olandeze (NRCC).

Realizări în cadrul NN

De când s-a alăturat NN, Gerke Witteveen a consolidat aria financiară a companiei și a contribuit la transformarea digitală. S-a implicat de-a lungul timpului în proiecte diverse, cel mai notabil fiind implementarea standardului de raportare financiară IFRS17.

Într-un comunicat de presă, Gerke Witteveen a declarat: „Mai departe, în rolul de CEO al NN Pensii, voi continua dezvoltarea excelenței operaționale a companiei și consolidarea strategiei de investiții prin care susținem peste 2 milioane de români să economisească pentru pensie prin Pilonul II. În următorii ani, atenția se va concentra asupra politicilor sustenabile de investiții aliniate standardelor ESG – Environmental, Social, Governance. O prioritate importantă va fi și accelerarea digitalizării pentru a oferi participanților o experiență simplă și rapidă în interacțiunea cu pensia lor privată obligatorie.”

Informații privind NN

NN este compania internațională de asigurări de viață din 1997, iar de 15 ani activează și pe segmentul pensiilor private. NN s-a extins în ultimii ani în România și pe segmentele asigurărilor de sănătate și de locuință. În prezent, NN are 500 de angajați și 1.600 de consultanți financiari și manageri în forța de vânzări. Susține peste 2,3 milioane de clienți de asigurări și pensii, un sfert din populația activă a României. NN are prezență  în 11 țări, având în total peste 16.000 de angajați și peste 20 milioane de clienți. NN Group este listat la bursa Euronext Amsterdam din 2014 și urmărește să fie lider de industrie.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here