De ce s-a supărat Robert Negoiţă pe Dan Barna. Acuzaţii grave

0

Primarul Sectorului 3, Robert Negoiţă, a publicat un mesaj video foarte dur pe Facebook la adresa lui Dan Barna, vicepremier şi şeful USR, pe care îl acuză că a „tăiat” fonduri de la Sectoarele 3, 4, 5 şi 6 şi le-a redirecţionat la Sectoarele 1 şi 2, conduse de Clotilde Armand şi Radu Mihaiu.

„Eraţi foarte supărat pe PSD că duce banii acolo unde au primari, că fac favoritisme pe clientelă politică, că dumneavoastră faceţi un alt fel de politică (…) Reveniţi-vă şi repuneţi în Legea bugetului prevederile care au fost puse în dezbaterea publică. Pentru că este cât de cât mai normal decât ce vreţi să faceţi dumneavoastră acum”, a spus Negoiţă.

El susţine că bugetul a fost modificat „noaptea, ca hoţii”.

„Cum, domnul Barna, aşa ticălos să fiţi? Cum? În halul ăsta aţi ajuns să ne puneţi ca momeală un buget normal în dezbatere publică şi după dezbatere publică să-l modificaţi noaptea, ca hoţii? (…) Domnul Orban, cum puteţi accepta aşa ceva? Domnul Cîţu, cum e posibil aşa ceva, cu condeiul dumneavoastră să faceţi asemenea nenorociri?”, a adăugat primarul Sectorului 3.

Potrivit lui Negoiţă, Sectorul 1 oricum are cel mai mare buget din Bucureşti, chiar dacă are cea mai mică populaţie. Faţă de Sectorul 3, Sectorul 1 are pe cap de locuitor un buget mai mult decât dublu înainte de această modificare.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here