Oferta CFR pentru Europa: Cumperi acum, călătoreşti mai târziu

0

CFR Călători a anunţat, luni, o ofertă la Interrail Pass, pentru călătoria în Europa, cu reduceri de 20% în perioada 1-31 martie 2021, pentru ambele variante: Interrail Global Pass şi Interrail One Country Pass.

Ofertele promoţionale cu reducere sunt puse în vânzare până la data de 31 martie 2021, având prima zi de valabilitate în perioada 1 martie – 30 iunie 2021.

CFR Călători menţionează că Interrail Pass se adresează tuturor categoriilor de călători: tineri, adulţi, copii, seniori şi reprezintă o variantă avantajoasă şi relaxantă de a explora continentul european, la preţuri atractive. Copiii de până la 12 ani beneficiază de gratuitate (insotiti de un adult), iar tinerii (vârsta până în 28 de ani), adulţii şi seniorii (vârsta peste 60 de ani) dispun de asemenea de tarife reduse.

Spre deosebire de alte variante de călătorie, Interrail Pass dă posibilitatea efectuării de călătorii nelimitate în 33 de ţări europene sau doar într-o ţară la alegere, în timpul perioadei de valabilitate.

Oferta Interrail Global Pass este valabilă şi pe parcursul ţării de rezidenţă, pentru o călătorie dus-întors. Totodată, Pass-urile Interrail Global şi Interrail One Country cu 20% reducere pot fi restituite sau schimbate similar Pass-urilor disponibile cu tarif întreg.

Detalii despre tarife şi alte informaţii sunt disponibile pe www.cfrcalatori.ro, la secţiunea Trafic Internaţional / Interrail şi pe http://www.interrail.eu/.

Oferta Interrail Pass este vândută în birourile CFR Călători – staţii şi agenţii CFR Călători deschise traficului internaţional. Pentru informaţii despre circulaţia trenurilor internaţionale, călătorii pot solicita informaţii la telefon 021.314.5528 (trafic internaţional Gara de Nord Bucureşti) sau pot accesa https://bileteinternationale.cfrcalatori.ro/ro/booking/search.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here