VIDEO: Public speaking cu Teodora Mețiu – Cine sunt oamenii care vorbesc doar despre ei

0

Narcisiștii vă vor vorbi despre casele lor, despre familiile lor, despre jobul lor încontinuu. Altfel spus, ei vor duce orice subiect înspre ei. De fapt, ce se întâmpla cu ei? De ce sunt așa și cum îi putem vindeca?

Aflați cine sunt oamenii care vorbesc încontinuu numai despre ei. Îi știți. Sunt aceia care duc mereu orice discuție spre realizările lor, cunoștințele lor, averile lor, talentele lor, iar voi aproape că nu existați la masa discuției.

În jurul unor astfel de persoane, subiectul este mereu unul singur: Ei, Ei, Ei și numai Ei.

Ce se ascunde în spatele acestor personalități?

Aflați din următorul clip cine sunt narcisiștii, de ce au nevoie de noi și cum îi putem ajuta.

Teodora Mețiu te învață multe ponturi și trucuri care te vor ajuta nu doar în carieră, ci și în viață de zi cu zi.

Cine este Teodora Mețiu?

Teodora este fondatoarea Laboratorului de dicție, unde încearcă să învețe cât mai multă lume să-și folosească vorbirea la capacitate maximă.

A lucrat ca purtator de cuvânt la Ministerul Mediului, consilier de imagine MEP la Parlamentul European, a oferit consultanță în comunicare pentru personalități politice și a fost prezentator la Realitatea TV.

Activitatea sa a fost recunoscută prin numeroase premii printre care premiul presei pentru cel mai bun purtător de cuvânt, premiul APTR pentru cel mai bun jurnal televizat, premiul Piața Finaciară pentru cea mai buna campanie de responsabilizare socială- Marea Debarasare. În prezent oferă consultanță în dicție și vorbire corectă atât pentru mediul politic, cât și pentru cel corporate.

Până la următoarea LECȚIE nu uita să dai LIKE si Subscribe pe canalul de YouTube!!!

Citiți și: VIDEO: Public speaking cu Teodora Mețiu – Cum scapi de … ăăăăă

Public speaking cu Teodora Mețiu – Trucul prin care îți descoperi vocea atrăgătoare

VIDEO: Public speaking cu Teodora Mețiu – „Limbajul mâinilor”. Cum descoperi că o persoană minte

În 2021 fă un UPGRADE în viața ta și învață să-i citești pe ceilalti prin cuvinte, gesturi și voce. Această rubrică îți oferă o serie de tips&tricks care te vor ajuta să-ți dai mai bine seama despre categoriile de oameni care te înconjoară, dar vei afla și ce anume gândesc despre tine apropiații, partenerii de bussines, colegii sau orice persoană nouă pe care o cunoști.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here