VIDEO: Public speaking cu Teodora Mețiu – Trucul prin care îți descoperi vocea atrăgătoare

0

Oricine își poate transforma vocea într-una atrăgătoare! Dacă nu vă place cum sună vocea voastră aflați trucul prin care vă descoperiți vocea magnetică, în care puteți vorbi de azi înainte!

În clipul de mai jos vă prezentăm un nou truc. Subscribe pe canalul de YouTube al Teodorei Mețiu pentru viitoare PONTURI care îți transformă vocea într-una pe care oricine ar vrea să o asculte.

LECȚIA NR. 2 – Ce faci pentru a avea o voce suavă și atrăgătoare

Teodora Mețiu te învață multe ponturi și trucuri care te vor ajuta nu doar în carieră, ci și în viață de zi cu zi.

Cine este Teodora Mețiu?

Teodora este fondatoarea Laboratorului de dicție, unde încearcă să învețe cât mai multă lume să-și folosească vorbirea la capacitate maximă.

A lucrat ca purtator de cuvânt la Ministerul Mediului, consilier de imagine MEP la Parlamentul European, a oferit consultanță în comunicare pentru personalități politice și a fost prezentator la Realitatea TV.

Activitatea sa a fost recunoscută prin numeroase premii printre care premiul presei pentru cel mai bun purtător de cuvânt, premiul APTR pentru cel mai bun jurnal televizat, premiul Piața Finaciară pentru cea mai buna campanie de responsabilizare socială- Marea Debarasare. În prezent oferă consultanță în dicție și vorbire corectă atât pentru mediul politic, cât și pentru cel corporate.

Până la următoarea LECȚIE nu uita să dai LIKE si Subscribe pe canalul de YouTube!!!

Citiți și: VIDEO: Public speaking cu Teodora Mețiu – Cum scapi de … ăăăăă

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here