Un semnal că începe repornirea activității economice: Colosus reia licitațiile

0

Colosus, prima platformă românească de licitații, a dezvoltat o soluție dedicată companiilor din domeniul agricol și de construcții. Cu o filosofie de business centrată pe intermedierea vânzării de utilaje și camioane, compania pune la dispoziția clienților un model de licitație extrem de eficient. Astfel, cei care vor să “transforme” rapid în cash echipamente, stocuri sau alte obiecte de inventar au o variantă ideală, practic, toate bunurile de la licitație vânzându-se în aceeași zi.

În data de 25 iunie, Colosus va organiza o licitație ONLive, ca eveniment fizic, în funcție de restricțiile aplicabile în acel moment, iar licitația propriu-zisă se va derula electronic pe platforma colosus.ro.

Licitația va fi precedată de mini-licitații săptămânale, derulate online pe anumite categorii de produse, cum ar fi excavatoarele, încărcătoarele, echipamentele agricole, respectiv industriale de care există o mare nevoie în această piață, conform calendarului afișat pe site-ul colosus.ro.

“Dorim să dăm o mână de ajutor companiilor din domeniul agricol și industrial, respectiv dealerilor din acest segment. O licitație este o oportunitate atât pentru vânzători, cât și pentru cumpărători. Utilajele listate la o licitație se vând în aceeași zi, nu se pune problema așteptării de câteva săptămâni sau luni, este de fapt cea mai rapidă cale către cash. În ceea ce privește cumpărătorii, ei beneficiază de o oportunitate de a face achiziții în condiții de încredere, toate utilajele fiind inspectate, iar pentru unele se asigură inclusiv garanție de 30 de zile. Prețurile finale de licitație se încadrează în media prețului de piață pentru utilajele respective. Piața de utilaje noi și second-hand estimăm că are o valoare de peste 2 miliarde de euro, iar scopul nostru de la Colosus este să menținem această piață în România, pentru companiile și furnizorii noștri autohtoni”, a declarat Ruben Marian, fondatorul casei de licitații Colosus.

Parteneriat de top

Prima platformă de licitații online românească a fost fondată de Ruben Marian, împreună cu o echipă din Statele Unite cu experiență de peste 20 de ani în licitații, avându-l consultat pe Rick Albin, fondatorul Caterpillar Auction.

“Încrederea dintre parteneri este vitală într-o licitație, iar asta se construiește în timp printr-o activitate consistentă, adoptarea de bune practici în domeniu și livrarea peste așteptări, în mod constant”, susține Rick Albin.

Înregistrarea la licitație se face exclusiv electronic pe site-ul colosus.ro, iar crearea contului este gratuită.

România, anul 2020: Oamenii au stat închiși în case, urșii au dat năvală în orașe

Mărcile preferate de români – un demers în vremuri de criză cu ochii spre economia viitorului

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here