Madonna dezvăluie că a fost infectată cu coronavirus

0

Într-o postare pe o rețea de socializare, celebra cântăreață Madonna a mărturisit că a fost infectată cu noul Coronavirus, la începutul lunii martie, la încheierea turneului său la Paris, de aceea i-au fost detectaţi anticorpi la testul pentru coronavirus.

Vedeta a făcut aceste dezvăluiri într-o postare pe Instagram în care a informat că a donat un milion de dolari unui fond de ajutor internaţional pentru dezvoltarea unui vaccin şi a unor tratamente împotriva noului coronavirus.

„Când cineva iese pozitiv la anticorpi înseamnă că a avut virusul, ceea ce clar mi s-a întâmplat şi mie când am fost bolnavă, la încheierea turneului meu la Paris, în urmă cu şapte săptămâni”, a scris Madonna, relatează Agerpres.

În vârstă de 61 de ani, vedeta a precizat că și restul echipei care o însoţea la repetiţii şi pe scenă a fost de asemenea bolnavă în acea perioadă.

„Toţi am crezut că avem o gripă mai gravă. Mulţumesc lui Dumnezeu că acum suntem toţii bine şi sănătoşi. Sper ca asta va clarifica lucrurile pentru cei care s-au grăbit să facă afirmaţii. Informaţia înseamnă putere!”, a precizat Madonna.

Cu câteva zile în urmă, artista a făcut senzaţie după ce a confirmat, într-o înregistrare video, că a avut rezultat pozitiv la testul pentru anticorpi la coronavirus şi că vrea „să facă o lungă plimbare cu maşina şi să coboare geamul pentru a respira aerul plin de COVID-19”.

Cu toate că unele voci au calificat spusele sale drept dramatice şi ironice, mulţi dintre fanii ei au considerat temerare cuvintele Madonnei, speculând că artista ar putea suferi de această boală.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here