Patru oferte pentru construcția drumului de legătură dintre Oradea și A3

0

Patru oferte au fost depuse până la termenul limită pentru proiectarea și execuția drumului de legătură dintre Centura Oradei și Autostrada A3 (Biharia), un contract estimat la peste 110 milioane de euro, informează Compania Naţională de Administrare a Infrastructurii Rutiere (CNAIR).

Cele patru oferte au fost depuse atât de firme românești, cât și de companii multinaționale, care operează de câțiva ani pe piața construcțiilor din România.

Cei patru ofertanți sunt:
SC CONSTRUCTII ERBASU—VAHOSTAV-SK A.S.
SC DRUM ASFALT – SC TRAMECO SA
RIZZANI de ECCHER SpA
STRABAG SRL

Conform sursei citatea valoarea estimată a proiectului este de 546.398.173 Lei, fără TVA și constă în proiectarea și execuția drumului de legatură care va avea o lungime de 18,96 km, 12 poduri noi și pasaje (inclusiv peste Crișul Repede și peste șoseaua Borșului), dar și 3 noduri rutiere.

Acesta urmează să facă legătura dintre Centură și autostradă, din zona sensului giratoriu cu Calea Sântandrei spre Sântandrei – Borș – Biharia.

Durata contractului este patru ani, dar poate varia în funcție de perioada de garanție a lucrărilor ofertată de operatorul economic desemnat câștigător, precizează reprezentanții CNAIR.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here