Primarul Dan Tudorache denunță piedicile puse de opoziție în lupta cu coronavirus

2

Combaterea pandemiei de coronavirus necesită unirea tuturor forțelor, indiferent de culoarea politică, și adoptarea de urgență a unor măsuri care să atenueze efectele crizei actuale.

De această părere este primarul Sectorului 1, Dan Tudorache, care a precizat că se confruntă cu o situație neplăcută: reprezentanți ai opoziției se opun achiziției de măști, combinezoane și alte materiale de uz sanitar destinate protejării locuitorilor din sector.

„Fac apel la colegii mei din Consiliul Local să dea dovadă de responsabilitate și solidaritate cu toți locuitorii din Sectorul 1, inclusiv cu personalul medical, și să înțeleagă că produsele de strictă necesitate trebuie să ajungă la aceștia. Traversăm o perioadă de grea încercare și numai uniți îi vom putea face față. Sănătatea este acum, mai mult ca oricând, prioritară!”, a menționat edilul Sectorului 1.

În același context, primarul Dan Tudorache i-a invitat pe membrii formațiunilor USR și PNL să se alăture acțiunilor din teren ale Primăriei, mărirea efectivului de voluntari fiind necesară pentru a ajunge la cât mai multe persoane vulnerabile din sector cu alimente, medicamente.

„Unii nu au ieșit din logica jocului politic. Pe aceștia îi anunț că nu suntem în campanie electorală și că oamenii au nevoie acum de sprijin concret, nu de agitație politică”, a mai punctat edilul Sectorului 1.

2 COMENTARII

  1. PNL ESTE UN PARTID ANTIROMÂNESC CARE ACȚIONEAZĂ ÎMPOTRIVA INTERESELOR ROMÂNIEI!!!mdaca guvernantii liverali care sunt acum la guvernsre ar fi fscut testare și triere la intrarea in țara și băgați imediat nu aveam cazurile de COVID19 la Suceava, Timișoara, Arad, București din alte părți. Ce s-ar fi întâmplat și nici nu vreau sa ma gândesc dacă veneau in România mult mai mulți “ turiști “ romani in țara? Era o adevarata Nebunie.
    Guvernul liberal NU a avut treaba decât cu anticipatele ! Asta îl mânca in c*r pe Ludovic Orbán și Klaus Iohannis când se vedea clar ca după primul calde COVID 19 in 25.03.2020 trebuia sa fim mult mai fermi.!!!!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here