Clotilde Armand face campanie electorală, în timp ce Bucureștiul este sub asediu Coronavirusului

1

După ce a blocat construirea unui spital cu 1.000 de paturi în Sectorul 1, Clotilde Armand sabotează acum public demersurile administraţiei de a dezinfecta străzile, locurile publice şi scările de bloc provocând isterie şi panică nejustificată prin acuzaţii iresponsabile

În vremuri de cumpănă ies la iveală caracterele! Locul politicenilor ar fi pe stradă, în această perioada, să ajute – bătrâni, persoane vulnerabile. Sau politicenii ies pe stradă numai când este campanie electorală și vor voturi.

Toate străzile, locurile publice şi chiar scările de bloc din Sectorul 1 au fost dezinfectate de mai multe ori de către echipele Primăriei Sectorului 1. Străzile şi trotuarele au fost spălate cu detergent stradal concentrat, care nu produce un impact negativ asupra mediului, în timp ce locurile publice şi scările de bloc au fost igienizate cu substanţe dezinfectante cu eficienţă dovedită.

Vorbim despre sectorul care a lansat în premieră în România conceptul de telemedicină în care suspecţii de coronavirus aflaţi în izolare sau în carantină sunt monitorizaţi de la Centrul Multifuncţional Caraiman cu monitoare Holter pentru a evita contaminarea accidentală şi pentru a fi sesizată imediat apariţia febrei şi a altor simptome, sectorul în care au fost amenajate patru centre de carantină care arată mai bine ca multe hoteluri şi în care toţi bătrânii sunt aprovizionaţi cu cele necesare de către administraţia Dan Tudorache!

Până şi ministrul demisionar Victor Costache a salutat măsurile care se iau la nivelul Sectorului 1, ieşind public de mai multe ori împreună cu primarul Dan Tudorache cu care a semnat chiar şi un protocol de colaborare prin care s-a preluat şi extins folosirea holterelor pentru monitorizarea persoanelor aflate în izolare sau în carantină!

Singura care nu a fost capabilă de fair-play este Clotilde Armand, personajul folosit de USR pentru a întreţine un climat de neîncredere, tensiune şi scandal în Bucureşti in perioada critica prin care trece omenirea, nu doar Sectorul 1.

Locuitorii Sectorului 1 ar trebui să-i reproşeze de o mie de ori pe zi, prin toate mijloacele de comunicare online existente, faptul că a blocat, alături de consilierii USR şi PNL, construirea unui spital cu 1.000 de paturi în raza sectorului?

Acum, Clotilde Armand încearcă să insinueze, în maniera iresponsabilă cu care reprezentanţii USR ne-au obişnuit deja, că ar putea fi ceva în neregulă cu substanţele dezinfectante folosite. Şi cere certificat de conformitate, informaţii despre achiziţie, tipul virucidului folosit etc.

În realitate, Clotilde Armand nu face altceva decât să-şi bată joc. Toate datele referitoare la orice achiziţie publică sunt, cum credeţi?, PUBLICE! Consilierii USR din cadrul Consiliului Local al Sectorului 1 ştiu deja toate aceste informaţii sau, dacă nu ştiu, le pot afla în două secunde, online.

Certificat de conformitate? Şi acesta este tot public. Oricare dintre consilierii USR poate verifica asta pe loc. Însă numai cineva cu un tupeu vecin cu nesimţirea, ca şefa USR Sectorul 1, poate susţine că ar putea fi probleme cu eficienţa unui virucid cumpărat în timpul stării de urgenţă de un primar din Opoziţie.

Tipul virucidului folosit? Asta au stabilit profesioniştii. Experţii. Important este să omoare virusurile şi să dezinfecteze eficient.

Altfel ar sta lucrurile, sunt sigur, dacă ar fi vorba despre bani de la buget si compania Bechtel. Fosta şefă a EGIS France (dacă nu ştiţi despre cine vorbim) a reuşit sa incaseze milioane de euro supraveghand construirea de autostrazi in Romania. Adica, ea trebuia sa aiba grja sa fie construite autostrazile, de aceea era platit. Inclusiv autostrada Bechtel.

Concret, Compania Națională de Drumuri a plătit consultanță de peste 22 de milioane de euro pentru 0 km din autostrada Transilvania, în ultimii șase ani, din care o sumă foarte mare a ajuns la firma franceză condusă de Clotilde Armand (USR).

La aşa ceva vă pricepeţi, nu glumă, doamna „Clotilde EGIS Armand”! Dar când vine vorba să faceţi ceva concret pentru bucureşteni, acum in stare de urgenta, cam greu.

1 COMENTARIU

  1. Ce cauta urâțenia adta de Clotilde Armand in peisajul politic românesc?
    O individa care sugea din banul public de pe urma contractului păgubos semnat de statul roman cu firma frumoșilor americani de la Bechtel. ( DNA nu a deschis nici pana acum acest dosar penal cu furăciunile și toți cei implicați sa-i aducă in fata justiției și sa stea la ocne fără sa mai vadă lumina zilei vreodată).!
    Așa ca individa asta ajunsă europarlamentar pe banii romanilor sa ne sale odată cu tâmpeniile sale politice de doi bani.!!!!
    Pleacă și lasă-ne odată msi pe românește du-te învârtindu-te.!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here