Plata impozitelor locale se va amâna până la 30 iunie

0

Ministrul interimar al Finanțelor, Florin Cîțu, a anunțat, pe Facebook, că primul termen de plată a impozitului pe clădiri, a impozitului pe teren, respectiv a impozitului pe mijloacele de transport, aferente acestui an, va fi prorogat de la 31 martie 2020 la 30 iunie 2020.

Conform ministrului, în prima şedinţă de Guvern, termenul de plată a impozitului pe clădiri, a impozitului pe teren, respectiv a impozitului pe mijloacele de transport, aferente acestui an, va fi prorogat de la 31 martie 2020 la 30 iunie 2020.

„Mesaj important pentru toţi contribuabilii! Pentru a veni in sprijinul contribuabililor, în contextul riscului de răspândire a epidemiei cu Covid-19, se prorogă primul termen de plată a impozitului pe clădiri, a impozitului pe teren, respectiv a impozitului pe mijloacele de transport, aferente acestui an de la 31 martie 2020 la 30 iunie 2020”, a menționat Florin Cîțu.

De asemenea, pentru anul 2020, contribuabilii care achită integral, până la 30 iunie 2020, impozitul pe clădiri, impozitul pe teren, respectiv impozitul pe mijloacele de transport beneficiază de bonificaţia stabilită de Consiliul Local.

Potrivit oficialului, aceste modificări urmează să fie reglementate prin ordonanţă de urgenţă în prima şedinţă de guvern.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here