În Sectorul 6 se spală carosabilul cu soluții dezinfectante

0

În Sectorul 6, trotuarele, bulevardele, dar și străzile din interiorul cartierelor se spală cu apă tratată cu pastile de cloramină.

Acest dezinfectant efervescent clorigen se adaugă în apa de la rețea, pe care operatorul de salubrizare autorizat o folosește la spălarea carosabilului.

“Acționăm pentru sănătatea comunității pe toate planurile: de la dezinfectarea prin nebulizare a sălilor de clase, piețelor, instituțiilor publice și punctelor de asistență și prim-ajutor din Sectorul 6, la spălarea străzilor cu soluții avizate, pe bază de clor activ și bioacid.

 Niciun efort nu este prea mic, în această perioadă, pentru a stăvili pandemia. Curățenia este esențială, iar noi începem de la bază: cu artere de circulație, pietonale și pasaje spălate și dezinfectate.”

Primarul Sectorului 6, Gabriel Mutu, continuă susținerea măsurilor de prevenție contra gripei sezoniere și a virusului COVID-19, pe care le-a început în urmă cu o lună și jumătate.

Atunci a început distribuția gratuită în școli și la cele nouă puncte de prim ajutor din cartiere a peste 180.000 de măști medicinale și a soluției dezinfectante pentru mâini.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here