Orlando Culea este noul președinte al partidului ADER România

1


Cel mai mare dușman al Gabrielei Firea din ultimii doi ani din cadrul Consiliului General al Capitalei, Orlando Culea, a fost numit astăzi președintele partidului ADER, formațiunea politică înființată de fostul primar Neculai Onțanu. Avocat de meserie, Orlando Culea, s-a înscris în partidul ADER în toamna anului trecut, după ce și-a dat demisia din PSD. Acesta a ocupat funcția de consilier general al Capitalei, in perioada 2016-2019, și a fost președinte a CGMB-ului timp de doi ani. 

„Vrem creșe și școli pentru copii, o viață mai ușoară pentru părinții noștri. Ne dorim că românii să muncească în țară lor.  Românii nu mai vor politicenii vechi. Nouă generație vrea o clasa politică nouă, curată și care să facă politică pentru oameni. Echipa ADER va fi una curajoasă, cu inițiativă și va pune interesul românilor deasupra interesului personal. Implicare, Seriozitate, Organizare. Acesta este standardul de calitate prescurtat ISO 2020 pe care eu l-am implementat in partidul ADER de acum incolo”, a declarat Orlando Culea în cadrul Conferinței Naționale a Partidului ADER, eveniment în cadrul căreia a fost ales președintele partidului. 

Ader la Democrație, Educație și Reconstrucție are filiale în toate județele țării, dar și  în străinătate. 

1 COMENTARIU

  1. Orlando Culea este o nulitate bolsevica , un caracter conflictual exclus din PSD tocmai datorita caracterului lui conflictual , intrat sub obladuirea tovarasului Ontanu a devenit presedinte la ADER un partid de HAHALERE PLIN DE REFULATI SI REFUZATI AI SOCIETETII dar mai ales din traseisti refuzati in partidele prin care s-au plimbat

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here