Incendiu la Aeroportul Otopeni. 600 de persoane evacuate, traficul aerian nu este afectat

0

Aproximativ 300 de persoane au fost evacuate, duminică dimineaţa, din Aeroportul Otopeni în urma unui incendiu izbucnit la unul dintre fast food-urile din terminalul Plecări, nefiind înregistrate victime, au informat reprezentanţii Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Bucureşti Ilfov.

Pompierii au organizat echipe de căutare-salvare pentru a evacua pasagerii din zonă. Reprezentanţii Aeroportului au transmis că în zona de îmbarcare se aflau aproximativ 2.300 de persoane. Traficul aerian nu este afectat.

Pasagerii aflaţi în zona restaurantelor, acolo unde s-a degajat fum, au fost mutaţi temporar într-o zonă apropiată, unde nu era fum.

”Hota asigura evacuarea aerului viciat de la unul dintre restaurantele din zona «Food court». În acest moment se fac verificări în teren pentru a se stabili cauza incendiului”, au mai precizat reprezentanţii CNAB, citați de News.ro

„Incendiul este localizat, nu mai sunt degajări de fum şi nu au fost înregistrate victime. Am realizat evacuarea persoanelor în mod coordonat către zona parterului, au fost evacuate aproximativ 300 de persoane”, au anunţat reprezentanţii ISUBIF.

Potrivit sursei citate, au intervenit 3 autospeciale de stingere, 2 echipaje SMURD şi Detaşamentul Special de Salvatori al ISUBIF, precum şi firma privată de pompieri de la aeroport.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here