Alegeri locale 2020. Se strâng rândurile în jurul lui Onțanu pentru Primăria Sector 2

0

Neculai Onțanu vrea să sfințească Primăria Sectorului 2, pentru a alunga deciziile rele.

Încă nu știm sigur dacă vom avea alegeri în două tururi sau într-un singur tur, dar toată lumea a pus ochii pe câte o primărie sau un consiliu județean. Printre cei care se grăbesc să își înceapă campania se află și cel mai longeviv primar bucureștean, Neculai Onțanu. El vrea să se întoarcă la Primăria Sectorului 2, după o pauză de 4 ani. Generalul Onțanu are un nou partid – ADER (Ader la Democrație, Educație și Reconstrucție), după ce a trecut prin Partidului Socialist al Muncii, PSD și UNPR. 

Ce măsuri majore și-a propus Onțanu să implementeze după o eventuală întoarcere victorioasă la primărie? Vrea să organizeze o slujbă de sfințire a sediului Primăriei Sectorului 2, „pe motiv că aici s-au luat cele mai nepopulare măsuri împotriva locuitorilor din sector”. Va da afară toate amantele și toți politrucii și vrea să alunge „tandemul leneș și incompetent format din actualul primar PSD și viceprimar PNL, tandemul Toader-Popescu”. Pe cei doi îi acuză că au organizat un „adevărat atentat de jaf la buzunarul locuitorilor sectorului 2”. 

Onțanu a anunțat deja că are în spate o echipă de generali și specialiști, cu care vrea să vină la conducerea primăriei, „pentru a readuce sectorul 2 în elita Bucureștiului, acolo unde era situat în anul 2016”. 

Popescu, în luptă cu fostul și cu actualul

Viceprimarul Dan Cristian Popescu, acuzat de incompetență de fostul edil, candidează și el la primăria de sector, din partea PNL.   

Popescu este cel mai bogat viceprimar, el a avand o avere greu de cuantificat, dar si greu de explicat.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here