Anunț-bombă: Moțiunea de cenzură împotriva Guvernului Orban va trece

0

Daniel Zamfir crede că șansele moțiunii de cenzură sunt ”foarte mari”. „Mai trebuie un vot ca moțiunea să fie adoptată. Cred că nu va fi nici o problemă ca un vot, poate chiar mai multe să vină în favoarea moțiunii”,  a declarat acesta la RFI.

,, Chiar dacă celelalte partide, cum ar fi ALDE, PMP, s-au exprimat, președinții lor, împotriva moțiunii de cenzură, vă rog să observați pozițiile publice pe care le au mulți dintre parlamentarii ALDE, spre exemplu, care sunt total nemulțumiți de felul în care domnul Ludovic Orban conduce astăzi Guvernul României și nu am nici un fel de îndoială că vor fi parlamentari de la ALDE, care vor vota moțiunea de cenzură”, a spus sentorul PSD.

 Moțiunea a fost depusă de PSD săptămâna trecută, după ce cabinetul minoritar și-a angajat răspunderea pentru o serie de amendamente electorale privind trecerea la alegerea primarilor în două tururi de scrutin.

Opoziția spune că sunt încălcate standardele europene prin faptul că guvernul vrea să schimbe sistemul electoral în prag de alegeri locale. 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here