Teodor Meleșcanu, schimbat de la Senat. Liderul PSD a încasat bani ilegal

0

Sesiunea parlamentară stă sub semnul schimbării. Astăzi este așteptată demisia lui Teodor Meleșcanu din funcția de președinte al Senatului. CCR a decis că numirea sa a fost neconstituțională. PSD îl susține la conducerea interimară a Senatului pe Titus Corlățean. Marcel Ciolacu a anunțat că a discutat cu Teodor Meleșcanu, iar aceasta i-a mărturisit că ar dori să își înainteze demisa. Şi PNL râvneşte la şefia Senatului. 

La început de sesiune parlamentară este asteptată demisia lui Teodor Meleşcanu din funcţia de preşedinte al Senatului, după ce judecatorii CCR au decis să numirea sa este neconstitutională.

Teodor Meleşcanu a avut o discuţie cu liderul interimar al PSD şi i-a transmis acestuia ca va demisiona din funcţie. Meleşcanu a declarat public că ia în calcul orice varianta legală pentru a asigura buna funcţionare a Senatului.

PSD îl susţine pe Titus Corlăţean pt a prelua şefia interimară a Senatului. M Ciolacu a declarat că o decizie legată de susţinerea unui preşedinte plin va fi luată în grupul senatorilor PSD.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here