Ramonei Bruynseels , candidatul compromis de Oprea, Piedone și Voiculescu

0

Ramona-Ioana Bruynseels candidează la prezidențiale. Candidata partidului Umanist nu este străină de politica românească.

Ramona-Ioana Bruynseels a fost, în perioada 2015-2016, specialista în comunicare a fostului vicepremier Gabriel Oprea.

În noiembrie 2017, Ramona-Ioana Lohan, așa cum se numea pe atunci, înainte de a se căsători cu Dominic Bruynseels, fost președinte executiv al BCR România, acum șef la First Bank, mai bătrân cu aproximativ 30 de ani față de ea, a fost numită în funcţia de secretar de stat în cadrul Secretariatului General al Guvernului, printr-o decizie a premierului Mihai Tudose. Până atunci, Ramona-Ioana Lohan fusese consilier de stat în cadrul aparatului de lucru al Guvernului.

Fosta consultantă a lui Gabriel Oprea este membră a grupului „The Flat Earth Revolution – (Pământul Plat) România”, care susţin că, în colaborare cu NASA, guvernele corupte ale lumii ne ascund că planeta Pământ nu este sferică, ci plată şi rigidă.

Acum este susținută de fostul edil al sectorului 4, Cristian Popescu Piedone, cel care și-a dat demisia după ce a ars Colectiv și de către Dan Voiculescu, patronul Antenelor, care a stat închis pentru corupție.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here