Dăncilă urmează să facă o nouă gafă, după rușine Plumb: omul lui Vanghelie și a lui Dragnea ar putea fi numirea sa pentru comisar european

0

După ce Rovana Plumb a fost respinsă în Comisia Juridică pentru funcția de comisar european pentru Transporturi, pe motiv de integritate, premierul Viorica Dăncilă urmează să facă o nouă propunere. 

Ramona Mănescu, Viorica Dăncilă sau Luminița Odobescu sunt o parte din numele vehiculate că urmează a fi propuse pentru funcția de comisar european pe Transporturi. 

Potrivit informațiilor DCNews, un alt nume care se vehiculează pentru funcția de comisar european pentru Transporturi ar fi cel al fostului europarlamentar PSD Claudia Țapardel. 

Claudia Țapardel a fost europarlamentar PSD din 2014 până-n 2019, perioadă în care a fost membru în Comisia TRAN, pentru transport și turism. 

Țapardel a fost consilier general al Capitalei, fiind crescută de Marian Vangelie. Claudia Țapardel e o fostă consilieră a lui Marian Vanghelie susținută de acesta să preia diverse funcții în PSD începând cu 2006 iar acum este europarlamentară PSD. Prima slujbă a lui Țapardel a fost la Direcția Generală de Asistență Socială și Protecția Copilului, sectorul 5, dar si la o firma ce apartine de primaria sectorului 5, condusa de inegalabilul Marean Vanghelie. 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here