Tensiuni la vârful PNL. Orban, acuzat că susține președinți de filiale care dezbină liberalii

0

Edilii arșegeni liberali au semnat o scrisoare deschisă adresată președintelui partidului liberal, Ludovic Orban, în care îi cer acestuia destituirea șefului liberal argeșan: Adrian Miuțescu.

Piața Presei redă mai jos integral scrisoarea liberalilor:

Astăzi, 23 septembrie 2019 a fost depusă la Secretariatul General al PNL,  în atenția Biroului Politic Național al PNL, o scrisoare redactată și semnată de primarii liberali argeșeni alături de 70 de președinți de organizații locale precum și de personalități liberale locale incontestabile.În prezența președintelui PNL dl.Ludovic Orban am arătat că Filiala Argeș trece printr-o perioadă grea a existenței sale, măcinată fiind de tensiuni și conflicte interne puternice de care Adrian Miuțescu nu a fost și nu este străin.

Vezi AICI LISTA CU SEMNATARII SCRISORII

Noi, primarii liberali argeșeni semnatari atât ai scrisorii despre care amintim mai sus cât și ai prezentului comunicat de presă am înteles să respectăm PNL și am urmat etapele statutare în demersurile noastre. De azi însă – dupa comunicarea intențiilor și doleanțelor noastre în mod oficial către conducerea partidului, înțelegem să facem public că, în opinia noastra, începând cu 23 septembrie 2019 Adrian Miuțescu nu mai este, de facto, președintele PNL  Argeș.Noi am solicitat să se acorde o șansă acestui județ – județul Brătienilor, o șansă pentru argeșeni și pentru Partidul Național Liberal pentru câștigarea alegerilor prezidențiale, locale și parlamentare în județul Arges.Aceasta sansa o reprezinta dl. Rareș Bogdan, europarlamentar PNL.”

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here