Decizie vitală a MApN cu privire la centrele sale de vaccinare

0

Ministrul Sănătăţii, Vlad Voiculescu, a anunţat că în centrele de vaccinare care aparţin de Ministerul Apărării se vor putea vaccina anti-Covid toţi cetăţenii.

„Toate centrele de vaccinare ale MAPN vor fi deschise publicului. Felicitări domnului ministru Ciucă pentru o decizie înţeleaptă!”, a scris Voiculescu pe Facebook.

Miercuri, MApN arăta într-un comunicat de presă că aproximativ 33.000 de cadre militare, personal al Ministerului Apărării Naţionale (MApN), veterani şi membri ai familiilor acestora ce au peste 65 de ani sau comorbidităţi (incluşi în categoria a II-a a procesului de imunizare) au fost vaccinaţi anti-COVID în centrele pe care le coordonează.

A fost un răspuns la acuzaţiile că şi alte persoane „au sărit rândul” şi s-au vaccinat în cabinetele MApN.

„Până în prezent, au fost vaccinate aproximativ 19.000 cadre militare şi personal civil în activitate în cadrul ministerului. Diferenţa până la 33.000 de persoane, câte au fost imunizate în total, până în prezent, în centrele MApN este reprezentată de veterani de război, pensionari militari şi membri de familie eligibili (peste 65 de ani sau cu comorbidităţi)”, se preciza în comunicat.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here