Partidul lui Onțanu își lansează candidatul la prezidențiale

0

Partidul Ader la Democraţie, Educaţie şi Reconstrucţie (ADER) a decis să aibă propriul candidat la alegerile prezidențiale: Andrei Stoican- anteprenor, român, familist. Partidul lui Neculai Onțanu este cel care a făcut campanie pentru europarlamentare partidului Pro România și l-a ajutat pe Victor Ponta să câștige două fotolii de europarlamentar la Bruxelles.

Analiștii politici susțin că partidul ADER va fi alternativa alegătorilor PSD.

„Partidul ADER doreşte să contribuie împreună cu alte forţe politice responsabile la diminuarea urii, vrajbei şi discordiei din societatea românească. Noi înţelegem că într-o stare de ură şi vrajbă nu putem construi nimic semnificativ. Marile proiecte naţionale au fost posibile atunci când românii au fost uniţi. Credem că unii au acest interes, să fim dezbinaţi, să nu progresăm. Unele partide îşi fac dintr-o astfel de politică un obiectiv, încercând să manipuleze populaţia, considerând că o escaladare a conflictelor sociale şi a atitudinilor agresive le fac mai atractive şi interesante pentru populaţie. Populaţia nu mai poate fi astăzi amăgită. Înţelege că agresivitatea politică de cele mai multe ori e sinonimă cu incompetenţa şi demagogia”, a declarat președintele partidului ADER, Neculai Onțanu.

Obiectivele pe care şi le propune ADER – să contribuie la dezvoltarea economică şi socială a ţării, a conştiinţei civice a fiecăruia dintre cetăţenii români; să promoveze politici publice care au în vedere asigurarea sănătăţii populaţiei; să militeze pentru promovarea de politici publice care să ducă la creşterea calităţii învăţământului românesc prin investiţii importante în resursele umane şi în infrastructura educaţională din mediul preşcolar, şcolar, preuniversitar sau învăţământul superior de stat; să promoveze dezvoltarea valorilor democraţiei şi a statului de drept şi independenţa justiţiei.

Lansarea candidatului la prezidențiale a partidului ADER va avea loc duminică, 21 iulie, la Teatrul Național, sala Studio, începând cu ora 10.45

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here