Mihai Gâdea a dispărut de la TV. Spune că sigur se va întoarce

0
Transformarea lui Mihai Gâdea este vizibilă

Miercuri seară, la Antena 3, în finalul emisiunii ”Sinteza Zilei”, Mihai Gâdea a făcut un anunț scurt despre absența sa. 

În această seară, în locul emisiunii ”Sinteza Zilei” a fost emisiunea ”100 de minute”, realizată de Alessandra Stoicescu. 

”Ne vom revedea în curând. O să lipsesc un pic, dar sigur, sigur, mă întorc” a fost anunțul lui Mihai Gâdea. 

Realizatorul ”Sinteza Zilei” a spus că nu a ținut nicio dietă, iar kilogramele în minus l-au luat și pe el prin surprindere, mai ales când a început să schimbe măsurile la haine. 

”Am fost plecat cu treabă și era, la hotel, un cântar. L-am luat, m-am urcat pe el și am zis că e stricat sigur. Într-un decurs de câteva luni, am slăbit 17 kilograme.” a spus Mihai Gâdea, la Antena 3. 

Mircea Badea a rămas chiar și el uimit de numărul de kilograme pe care le-a slăbit Mihai Gâdea, chiar dacă el a fost cel care a inițiat discuția, în contextul în care mai multe persoane l-au întrebat despre scăderea în greutate a realizatorului de la ”Sinteza Zilei”. Carmen Brumă, prezentă în studio, a subliniat că transformarea e vizibilă. 

”Dieta” lui Mihai Gâdea nu este însă una recomandată: ”La mine cu stresul se întâmplă așa, ori mă îngraș, ori… (n.r. slăbesc)”. 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here