PNL Sector 5: Primarul Sectorului 5 al Capitalei obligă elevii să alerge la un maraton ca pe vremea comunismului!

0

Primarul zero al Sectorului 5 al Capitalei obligă elevii să alerge la un maraton ca pe vremea comunismului, acuză conducerea PNL Sector 5 prin intermediul unui comunicat de presă.

„Primarul zero al Sectorului 5 al Capitalei, Daniel Florea, a trimis o circulară școlilor din Sectorul 5 al Capitalei, prin care amenință cadrele didactice și conducerea unităților de învățământ că, dacă nu trimit liste cu elevi și elevii nu participa la maraton, vor exista “repercursiuni”. Este vorba despre Cross-ul Refresh 5, care are loc pe Bulevardul Unirii în ambele sensuri și în Piața Constituției”, acuză liberalii.

La fel de grav este faptul că au cerut liste cu numărul copiilor, pentru a fi siguri ca vin toți obligați la maraton. Este revoltător ca profesorii să accepte asemenea cerințe din partea primarului #zero, în loc să îi ceară spații mai bune de învățământ, susțin liberalii.

„PNL Sector 5 condamnă ferm tactica securisto-comunistă de obligare a elevilor să participe la maratonul care ar urma să aibă loc pe data de 18 mai în Piața Constituției și îi cere public primarului zero Daniel Florea sa înceteze să practice asemenea tactici. Primăria trebuie să se concentreze pe rezolvarea problemelor din sector, implicit de a le asigura elevilor resurse pentru a învăța. Elevii din Sectorul 5 merită să fie tratați cu respect și încurajați să facă sport, însă este inacceptabil să fie încolonați și obligați să alerge doar pentru a-și face imagine Daniel Florea”, se mai precizează în comunicatul citat.

Cristian Olteanu, președintele PNL Sector 5, a somat Inspectoratul de Învățământ București, dar și celelalte instituții abilitate, să verifice situația și să ia măsuri pentru ca elevii să nu fie obligați să participe la maratonul-paranghelie organizat de primarul zero al Bucurestiului, Daniel Florea! Cerem ferm ca libertatea copiiilor să nu fie afectată de mofturile primarului #zero.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here