EXCLUSIV. De unde mânca regulat Gabriela Firea până să găsească sârma în colon

1

Edilu-șef al Capitalei, Gabriela Firea, a anunțat recent că medicii i-au găsit o sârmă în colon și că nu exclude incidentul ca fiind o mână criminală.

Firea a precizat că va mai fi supusă unei operaţii chirurgicale la finalul lunii iunie şi a spus că speră să se încheie acest capitol urât din viaţa ei. Gabriela Firea a afirmat din nou că nu ştie cum a ajuns acea sârmă în organismul său.

Primarul general, Gabriela Firea, a vorbit despre sârma de patru centimetri descoperită în colonul său şi a spus că nu are nicio explicaţie despre cum a putut să o înghită. Firea a explicat că este extrem de precaută şi nu mănâncă repede. Primarul general a precizat că s-a consultat cu mai multe persoane care i-au explicat că aliajul respectiv, în anumite condiţii, se poate transforma într-o sârmă mai mică, rotundă şi astfel ar fi putut ajunge într-o prăjitură, de exemplu. ”Poate vom rămâne toată viaţa cu această întrebare dacă a fost o întâmplare sau dacă a fost o mână criminală”, a spus Firea.

Firea comanda regulat mâncare de la catina RATB

Potrivit surselor noastre, edilul-șef al Capitalei mânca regulat de la cantina RATB cât timp era la muncă.

„Se comanda mâncare de la cantina RATB pentru cabinet. De când cu incidentul nu se mai comandă mâncare de acolo”, au dezvăluit pentru Piața Presei surse din Primăria Capitalei.

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here