Schimbare de management la DRÄXLMAIER Brașov

0

Matthias Katzenberger a preluat, la mijlocul acestei luni, funcția de director general tehnic al DRÄXLMAIER Brașov, înlocuindu-l pe Daniel Heymann, care va rămâne în continuare alături de DRÄXLMAIER Group, ocupând o altă poziție de management în cadrul acestuia, a anunțat compania.

Matthias Katzenberger are o experiență vastă în domeniul industriei auto, acumulată în poziții de conducere în cadrul unei fabrici de componente prezente pe piața autohtonă. Domnul Katzenberger și-a absolvit studiile de specialitate în 1992, în Würzburg, Germania, obținând diploma de Inginer Mecanic.

Sunt onorat să mă alătur echipei DRÄXLMAIER Brașov. Mă bucur să am șansa de a lucra pentru unul dintre cei mai importanți producători de componente auto de categoria premium din lume. Am încredere în noii mei colegi și sunt convins că vom avea o colaborare excelentă și vom contribui împreună la continuarea dezvoltării companiei DRÄXLMAIER Brașov”, a declarat Matthias Katzenberger.

DRÄXLMAIER Group și-a început activitatea în România în anul 1993 și activează în Brașov din anul 2003. În 2015, au fost inaugurate două noi hale de producție, iar în 2018 a fost pusă în funcțiune și cea mai nouă secție de producție. În prezent, DRÄXLMAIER Group își desfășoară activitatea în România în cinci centre de dezvoltare și producție, localizate în Brașov, Pitești, Satu Mare, Timișoara și Hunedoara, unde are circa 15.000 de salariați.

DRÄXLMAIER Group este un furnizor de componente auto de talie internațională cu sediul central în Germania, având peste 60 de locații în mai mult de 20 de țări. Compania are, în prezent, aproximativ 70.000 de angajați în întreaga lume. Datorită muncii și capacității lor de inovare, DRÄXLMAIER Group a ajuns lider în domeniul tehnologic pentru segmentul premium de automobile.

Inventatorul cablajului specific fiecărui client, DRÄXLMAIER Group a patentat inovații în domeniul sistemelor de condus convenționale și alternative, precum și în domeniul componentelor electrice și electronice. Printre acestea se numără sistemele de cablaj și cele de baterii de înaltă tensiune. Ca lider de piață în crearea interioarelor pentru automobilele premium, DRÄXLMAIER Group furnizează console centrale, borduri și uși, precum și module de cockpit. În 2018, DRÄXLMAIER Group a realizat o cifră de afaceri de 4,6 miliarde de euro.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here