Ce s-a consumat la masa unde a stat Răzvan Ciobanu înainte să moară. FOTO

0

Surse judiciare au declarat, joi, pentru corespondentul MEDIAFAX, că expertiza preliminară arată ca în momentul în care s-au deschis airbag-urile maşina condusă de creatorul de modă Răzvan Ciobanu circula cu o viteză de 126 de kilometri pe oră.

Acest lucru înseamnă că este posibil ca înainte de impact şoferul să fi condus cu o viteză mai mare.

Aceleaşi surse au precizat că în istoricul înregistrat de computerul de bord se vede că bolidul a circulat şi cu 250 de kilometri pe oră.

Anchetatorii iau în calcul ca aceasta să fi fost viteza cu care s-a circulat pe autostradă şi exclud, momentan, că aceasta ar fi fost viteza din momentele anterioare accidentului.

DECLARAŢIILE PROPRIETARULUI MAŞINII CONDUSE DE RĂZVAN CIOBANU

Proprietarul maşinii conduse de Răzvan Ciobanu a fost audiat în cadrul dosarului penal deschis după moartea creatorului de modă. Acesta le-a spus anchetatorilor că designerul nu a fost cazat în Mamaia şi nu ştie ce a făcut în cursul zilei de duminică, timp în care el a dormit.

Surse judiciare au declarat, joi, că proprietarul maşinii conduse de Răzvan Ciobanu a fost audiat. Acesta le-a spus anchetatorilor că designerul a condus maşina pe autostradă, din Bucureşti până în Mamaia, unde au ajuns în noaptea de Înviere, respectiv sâmbătă spre duminică.

Acesta a motivat că i-a dat cheile lui Răzvan Ciobanu să îi conducă maşina pentru că ştia că designerul nu consumă alcool.

Cei doi au mers la festivalul de muzică electronică Sunwaves, unde au stat câteva ore, după miezul nopţii, apoi creatorul de modă a plecat cu maşina.

Proprietarul maşinii spune că el a plecat să se culce şi nu ştie ce s-a întâmplat cu Răzvan Ciobanu, el precizând anchetatorilor, potrivit surselor citate, că ştia că designerul nu avea cazare rezervată în Mamaia.

Când s-a trezit, proprietarul maşinii l-a sunat pe Răzvan Ciobanu să se întâlnească la masă şi să îi restituie cheile.

Bărbatul le-a spus anchetatorilor că Răzvan Ciobanu i-a răspuns la telefon, duminică, şi i-a confirmat că se vor întâlni, însă acest lucru nu s-a mai întâmplat şi creatorul de modă nu a mai fost de găsit, proprietarul maşinii aflând ce s-a întâmplat, luni dimineaţa, după accident.

Creatorul de modă Răzvan Ciobanu a murit, luni dimineaţa, într-un accident produs la intrarea în localitatea Săcele dinspre Năvodari, în judeţul Constanţa.


LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here