A murit bărbatul care a preluat creditul uriaș luat de Elena Udrea

0

Doliu în lumea mondenă din România. Alex Faur, unul dintre cei mai excentrici tineri milionari din Capitală, s-a stins din viață, joi, 2 mai 2019, la ora 11:00, la un spital din București.

Vestea tristă vine la doar câteva zile după ce vedetele autohtone s-au mobilizat ca să îl salveze apelând la fani pentru donare de sânge. El suferea de o boală gravă, de care aflase în urmă cu aproximativ o săptămână. Alex Faur ar fi contractat salmonella după ce a mâncat un tartar de somon, iar, pe fondul unor infecții ce nu au fost tratate la timp, bărbatul a suferit grave complicații ce i-au înrăutățit starea de sănătate, ulterior ajungând pe patul de spital într-o stare critică.

Alex Faur este un tânăr cunoscut în lumea mondenă autohtonă, care se învârtea în anturajul bogătașilor de la noi. Alex este un apropiat al milionarilor din România, făcând parte și din gașca vedetelor, prin prisma relației de amiciție pe care o are cu fiul celebrului designer Elie Saab. Printre prietenii acestuia se numără Ana Morodan, Anastasia Soare, Delia, Cătălin Botezatu, dar și multe alte vedete.

Elena Udrea, salvată de la executare silită de Alex Faur

Elena Udrea şi fostul ei soţ, Dorin Cocoş, au dispărut din dosarul de executare silită a creditului de 2,1 milioane de euro.

Cei doi au renunţat la terenul de 2,1 milioane de euro, preluat de bancă de la afaceristul Alexandru Faur.

Acesta a fost cel care a scăpat-o pe Udrea, de creditul bancar luat în anul 2007

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here