Începe programul Rabla pentru electrocasnice

0

Vicepreşedintele Administraţiei Fondului pentru Mediu, Octavian Dorin Corcheş, a declarat, joi, la Bistriţa, că 80% dintre cele 30.000 de vouchere pentru programul Rabla au fost distribuite deja şi că programul Rabla pentru electrocasnice va porni într-o lună.

Vicepreşedintele Administraţiei Fondului pentru Mediu, Octavian Dorin Corcheş, a declarat, joi, la Bistriţa, cu ocazia reuniunii informale a ataşaţilor de mediu, că programul Rabla funcţionează foarte bine şi că 80% din fondurile alocate în prima sesiune au fost epuizate.

„Cu siguranţă va exista şi o a doua sesiune pentru că ne dorim să atingem cel puţin numărul de autoturisme noi pe care l-am atins anul trecut, respectiv 50.000. (…) Din cele 30.000 de vouchere pentru prima etapă a programului mai avem 6.000 de eco-etichete pe care, cu siguranţă, le vom consuma în zilele următoare”, a spus Octavian Dorin Corcheş.

El a precizat şi că se fac ultimele pregătiri pentru programul Rabla pentru electrocasnice, procedura urmând să fie finalizată în următoarele două săptămâni.

„În ceea ce priveşte programul Rabla pentru electrocasnice, facem ultimele modificări pentru a fi îmbunătăţit acest program şi în aproximativ două săptămâni veţi fi la curent cu noile modificări şi demararea acestui program. Noi sperăm ca în maxim o lună să avem pornit şi programul Rabla pentru electrocasnice”, a mai declarat 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here