Top Forbes: Ryan Kaji, 9 ani, este cel mai bine plătit star pe YouTube în 2020, cu 29,5 milioane de dolari

0

Ryan Kaji, în vârstă de 9 ani, este pe primul loc în topul Forbes al celor mai bine plătite staruri de pe YouTube pentru al treilea an consecutiv, devansând alte personalităţi precum Jimmy Donaldson (cunoscut ca Mr. Beast), David Dobrik, make-up guru Jeffree Star şi Anastasia Radzinskaya, în vârstă de 6 ani.

Din 1 iunie 2019 până la 1 iunie 2020, Kaji a câştigat 29,5 milioane de dolari iar videoclipurile lui au avut 12,2 miliarde de vizualizări.

Este urmat de Donaldson, un nou intrat în lumea YouTube, care a avut încasări de 24 de milioane de dolari şi trei miliarde de vizualizări.

Pe locul trei este Dude Perfect, un grup format din cinci fraţi (Coby Cotton, Cory Cotton, Garret Hilbert, Cody Jones şi Tyler Toney), care distribuie videoclipuri cu ei în timp ce fac activităţi copilăreşti, precum jocuri cu săbii laser şi pistoale cu bile. Ei au câştigat aproape 23 de milioane de dolari cu 2,77 miliarde de vizualizări.

Radzinskaya a câştigat 18,5 milioane de dolari anul trecut, Dobrik a avut 15,5 milioane de dolari şi Star – care a pierdut câteva contracte – a adunat 15 milioane de dolari.

Canalul lui Ryan Kaji, care are deja 41,7 milioane de abonaţi (aproape dublu decât cei 23 de milioane de abonaţi ai săi din 2019), difuzează videoclipuri care îl prezintă pe băiatul născut în statul american Texas în timp ce desface cutii de jucării, realizează experimente de tip DIY (Do It Yourself), testează jocuri video şi îi învaţă pe tinerii internauţi, spre exemplu, cum să se spele pe dinţi.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here