Firea nu știe cum i-a ajuns o sârmă în colon. Pandele crede că cineva atentează la viața ei. Medicii nu spun nimic

0

Gabriela Firea şi soţul său, Florentin Pandele, au fost prezenţi luni, în prima zi de Paşte, la o emisiune realizată de România TV. În cadrul acesteia, Pandele a povestit lumii că soţia lui a trebuit să fie operată pentru că i s-a găsit o sârmă în colon.

Niciun medic care a tratat-o pe Gabriela Firea nu a ieșit public să explice ce se întâmplă și care ar fi diagnosticul primarului general al Capitalei, cel care ar trebui să conducă Bucureștiul.

„Începând din luna noiembrie am avut o perioadă foarte grea. În decembrie a avut o intervenţie chirurgicală de urgenţă, în ianuarie a avut încă o intervenţie chirurgicală în care i s-a găsit o sârmă de 3 centimetri în colon. Iar în martie a avut încă o intervenţie chirurgicală care ne-a dărâmat pe toţi, numai pe ea nu”, a declarat Pandele.

Filmarea a avut loc într-un cadru plin de icoane, alături de Firea şi soţul ei fiind prezenţi şi cei doi copii ai lor. În acest cadru, Pandele a mai relatat că a vrut să-şi ducă soţia să se opereze la Nisa, dar ea nu a fost de acord.

„Mi-am rugat în regim de urgenţă câţiva prieteni, cărora vreau să le mulţumesc. În acea noapte au închiriat un avion să o ducem la o clinică la Nisa. Ceea ce ea nu a acceptat. I-am zis: ‘Gabi, nu există ce spune lumea. Avem acasă doi copii mici, cei mari sunt pe picioarele lor, te rog frumos, hai să mergem.’ Cei mai buni medici gastro erau plecaţi la un congres. Am vorbit cu un medic să o sedăm. Mi-a zis că nu avem cum să plecăm cu ea”, a declarat Pandele, citat.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here