Exclusiv. Firea s-a împăcat cu Dragnea după ce a primit cadou posturi în ministere

3

Liviu Dragnea s-a împăcat cu Gabriela Firea, potrivit unor surse din PSD. Potrivit surselor citate, Firea a cerut posturi în Ministerul Transporturilor și în alte instituții pentru a se împăca cu Dragnea.

Preşedintele PSD, Liviu Dragnea, a declarat recent că relaţia lui cu Gabriela Firea este în refacere şi crede că sunt mai multe lucruri care îi unesc decât care îi despart. El spune că din partea sa este o deschidere totală şi, dacă el sau PSD ar fi trebuit să facă ceva mai mult pentru Bucureşti, atunci vor face.

Dragnea a fost întrebat sâmbătă, într-o conferinţă de presă susţinută după alegerile de la organizaţia PSD Ilfov, care mai este relaţia sa cu Gabriela Firea, primarul Capitalei. “Cred că această relaţie este în refacere. Din partea mea este deschidere totală cum a fost întotdeauna. Eu nu uit ceea ce am promis împreună cu Gabriela Firea pentru Bucureşti. Dacă cumva PSD-ul, eu trebuia să facem ceva mai mult şi nu am făcut, o să facem, dacă cumva ea trebuia să facă ceva mai mult, sper să o facă, dar cred că sunt mai multe lucruri care ne unesc decât cele care ne despart. Cred că o întâlnire şi o discuţie într-o perioadă următoare nu poate decât să fie utilă în primul rând pentru bucureşteni, pentru că Bucureştiul este o miză mare pentru orice român de fapt, pentru că sunt puţini români care nu ajung în Bucureşti şi care nu au nevoie de un Bucureşti bun. Ăsta este mesajul meu”, a transmis Liviu Dragnea.

3 COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here