Cristian Olteanu: primarul zero al sectorului 5 face bugetul în baie, pe ascuns

0Cristian Marian Olteanu​, prședintele PNL Sector 5, îl acuză pe edilul sectorului 5 al Capitalei că, dupa trei ani lipsiți de orice rezultat, cât de mic, al administrației păstorite de primarulZERO, un nou episod halucinant s-a petrecut în ședința ordinară a Consiliului Local al Sectorului 5, desfășurată ieri, 4 aprilie.

„În obișnuitul și totalul dispreț față de lege și locuitorii Sectorului 5, cu care ne-a obișnuit acest edil închipuit, în plenul Consiliului Local s-a „dezbătut” Bugetul de Venituri si Cheltuieli. Ghilimelele se impun tocmai pentru că nu a existat nicio dezbatere reală, problemele de transparență, legalitate sau viziune fiind complet ignorate de primarul „care nu este” (prezent niciodată la ședințe). Ca de obicei, forma completă a BVC-ului nu a fost pusă la dispoziția consilierilor, aceștia neputându-se exprima asupra unui document necunoscut. Despre interesul legitim al contribuabililor din Sectorul 5 nici nu mai poate fi vorba!”, a declarat liderul PNL, Cristian Olteanu.

Acesta a exlicat că este totuși, este incredibil „optimismul” acestui accident al administrației locale din România, dacă ne raportăm la un buget bazat pe o creștere a veniturilor de 50% față de anul 2018. De unde or veni acele uriașe încasări, diferența de la 900 de milioane de lei planificate pe 2018, la 1,3 miliarde visate pe 2019?

„Din păcate, peste jumătate din veniturile previzionate (și probabil 70% din ce se va realiza în mod real ca încasări) vor fi cheltuieli administrative și de personal pentru o structură supradimensionată de pile, rubedenii și obligații de partid. Am mai reținut, însă, din rezumatul prezentat, că 8 milioane de euro „toacă” Centrul Cultural și de Tineret „Ștefan Iordache” pentru acțiunile de imagine ale pseudo-primarului, aşa cum a făcut inclusiv în anul precedent”, a mai explicat Cristian Olteanu.

În opinia liderului aleșilor liberali din CGMB, locuitorii sunt în continuare amăgiți cu anveloparea termică a peste 100 de blocuri, deși în 3 ani de mandat nu s-a montat o schelă, iar licitația a fost câștigată, conform presei, de o firmă de apartament specializată în videochat. Probabil activitatea artistică specifică necesita mult confort termic, de aici și expertiza în anvelopări a SRL-ului ales câștigător de eternul absent de la ședințele Consiliului Local.

„Așadar, nicio speranță pentru parcuri, parcări sau alte proiecte din fișa de post a impostorului. Salutăm, totuși, că măcar în această ședință nu s-au regăsit pe ordinea de zi „investițiile” cu parfum de escrocherie imobiliară, devenite obsesia primarului #ZERO”, a conchis Cristian Olteanu.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here