PSD se laudă pe pliantele de campanie cu un laborator din Germania și cu un spital din Africa

0

„Capitolul despre sănătate” din pliantele de campanie distribuite de PSD prin Poștă este ilustrat cu fotografiile unui laborator de endoscopie din Germania și interiorului unui spital din Africa de Sud, a descoperit USR.

„PSD se laudă în fițuica de campanie cu un laborator de endoscopie din Germania și interiorul unui spital din Africa de Sud”, afirmă Adrian Wiener, senator USR, medic și membru al Comisiei de Sănătate din Senat.Fotografia unui laborator de endoscopie din Germania, în pliantul PSD.

Poșta Română livrează pliantele PSD de promovare la alegerile europarlamentare din acest an în fiecare gospodărie în care este prezent un pensionar (asigurări sociale, IOVR, invaliditate, SRI, MapN, MAI, agricultor, de urmaș), inclusiv pensionarilor care au optat pentru plata pensiilor prin bancă, în cont curent sau cont de card, se arată în contractul dintre cele două parți, obținut de HotNews.ro. Mai mult, Poșta s-a obligat să pună la dispoziția PSD „informații privind baza de date conținând înregistrări privind segmentul de destinatari selectat (n.a pensionarii), în măsura în care aceasta poate fi furnizată”.
Poșta Română a negat, joi, că ar fi încălcat Regulamentul UE privind protecția datelor personale (GDPR) în contractul prin care livrează pliantele PSD de promovare la alegerile europarlamentare din acest an. Compania susține că pliantele PSD au fost distribuite în cutiile poștale și nu direct pensionarilor, numărul acestora fiind inferior numărului de pensionari existenți. Mai mult, PSD nu a primit nicio bază de date din partea companiei.

PNL a depus o plângere la DNA ce vizează contractul dintre PSD și Poșta Română. Președintele PNL, Ludovic Orban, a anunțat, luni, că PNL va da în judecată PSD pentru că a încheiat un protocol cu Poșta Română, astfel încât pensionarii să primească, odată cu pensia, și un material electoral din partea social-democraților cu mesaje împotriva liberalilor. 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here