Fundația Toflea organizează cursuri gratuite media și de dezvoltare personală

0

Fundația Toflea lansează seria de cursuri de formare gratuite destinate tinerilor. 

Primul curs- Jurnalism/Comunicare se adresează liceenilor și studenților:

Participanții vor află mai întâi ce reprezintă sursele în jurnalism, de câte feluri este jurnalismul iar apoi vom studia în detaliu cum se realizează concret știrea, interviul, reportajul, anchetă, editorialul cât și genurile jurnalistice de opinie. 

La final vor descoperi jurnalismul radio, jurnalismul de televiziune și cel mai important – jurnalismul online care s-a dezvoltat cel mai mult în ultima perioada.

Fundația Toflea propune un curs complet, cu multe exemple practice, realizat într-o manieră accesibilă și ușor de înțeles, care are că scop formarea abilităților necesare oricărui viitor jurnalist/PR de succes.

Al doilea curs- Dezvoltare personală/ Inteligență emoțională:

Problemele vieții cotidiene sunt slab definite, ceea ce permite abordarea lor din mai multe perspective, iar pentru ele nu există niciodată o soluție perfectă, avem astfel nevoie de abilități cognitive diferite pentru a soluționa problemele cu care ne confruntăm în viață de zi cu zi: rezolvarea conflictelor de muncă, dificultățile muncii în echipa, adaptarea la un nou context cultural, social sau la un nou loc de muncă, școală, etc.

Fundația Toflea propune un curs complet, cu multe exemple practice, realizat într-o manieră accesibilă și ușor de înțeles.

Înscrierile se pot face până pe dată de 31 martie 2019, pe adresa de mail a fundației: office@fundatiatoflea.ro


LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here