Bugatti Divo: creștere spectaculoasă a valorii pentru unul dintre cele mai rapide automobile din lume

0

Lansat în luna august a anului 2018, spectaculosul Bugatti Divo a fost gândit și comercilalizat ca ediție limitată. Încă din momentul prezentării, oficialii producătorului din Molsheim au anunțat că întreaga producție de 40 de unități este deja vândută sau rezervată. Cei care au avut inspirația și puterea financiară de a plăti prețul de 5 milioane de euro au acum motive de satisfacție.

Mașinile de lux, mai ales dacă au valențe sportive, sunt produse de o marcă exclusivistă cu o istorie bogată și au caracteristici tehnice spectaculoase, pot fi o adevărată mină de aur pentru posesori. Precum ceasurile sau bijuteriile comercializate în ediții limitate, vehiculele îi pot îmbogăți pe cei care le cumpără pentru a câștiga bani de pe urma lor.

Un exemplu cât se poate de relevant este un anunț aflat în aceste zile pe cunoscutul site de tranzacții cu mașini mobile.de în care dealerul german Dl Automobile GmbH din Bad Tölz, un orășel bavarez din zona Munchen, anunță că vinde unul dintre vehiculele ediției limitate la 40 de exemplare a modelului Bugatti Divo contra sumei de 7,9 milioane de euro. Având în vedere că prețul anunțat de producător pentru acest model este de circa 5 milioane de euro, profitul estimat al celui care își vinde mașina prin dealerul bavarez este de aproape 3 milioane de euro. O sumă impresionantă pe care proprietarul o câștigă în doar câteva luni. Este interesant de menționat că mașina nici nu a fost încă produsă, ea fiind anunțată pentru livrare la finalul anului 2019 sau la începutul lui 2020.

O spectaculoasă mașină de curse omologată pentru stradă

Numit Divo, după numele lui Albert Divo, un celebru pilot de curse care a câștigat cursa Targa Florio de două ori la bordul unui Bugatti, vehiculul este „cel mai agil și mai dinamic Bugatti construit vreodată, un omagiu adus aniversării a 110 ani de către companie”. Mașina este propulsată de un motor W16 de 8 litri care dezvoltă 1.500 CP, are o cutie de viteze DSG cu șapte trepte și poate accelera de la 0 la 100 km/h în numai 2,4 secunde.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here