O nouă investiție Bosch la Blaj

0

Peste şapte milioane de euro a investit compania Bosch într-o nouă clădire de birouri şi laboratoare de testare pe platforma din municipiul Blaj.

Lucrările de construcţie au început în martie anul trecut şi au fost finalizate în septembrie 2019. Noua clădire are o suprafataţă totală de 5.700 de metri pătraţi, dispuşi într-un regim de înălţime cu parter şi un etaj. Noua clădire va găzdui în jur de 250 de angajaţi.

La evenimentul dedicat inaugurării noii clădiri au participat săptămâna trecuta, alături de managementul companiei, reprezentanţi ai administraţiei locale şi judeţene, ai ISJ Alba şi ai Universităţii „1 Decembrie 1918” din Alba Iulia, dar şi consulul Republicii Federale Germania la Sibiu, Hans Erich Tischler.

Citiți și: Cel mai mare angajator din județul Alba se află la Blaj

„Conceptul noii clădiri de birouri oferă un nivel ridicat de colaborare, având în vedere condiţiile de muncă dinamice pe care le oferă. Interacţiunea rapidă accelerează procesele, creşte calitatea, designul atractiv al spaţiului de lucru fiind un plus pentru angajaţii noştri”, a declarat, la rândul său, directorul tehnic al fabricii Bosch din Blaj, Dirk Arnold.

El a adăugat că această nouă clădire este „un pas important” în dezvoltarea fabricii Bosch din Blaj, fiind „un angajament” pentru viitorul Bosch în România şi în acest oraş.

Mai multe detalii citiți pe banii.net

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here