TESLA face angajări în România. Vezi ce posturi se caută

0

Constructor de automobile electrice Tesla a intrat în linie dreaptă cu deschiderea centrului din Bucureşti şi a scos la concurs mai multe posturi pe site-ul oficial al companiei.

Pentru început, Tesla vrea să angajeze cinci oameni, dintre care un manager de magazin, doi tehnicieni pentru service, un manager pentru service, şi un consultant de vânzări.

Tesla face angajări pentru centrul de la București- sursa foto: siteul companiei

Zvonurile cu privire la deschidere circulă deja de mai bine de un an, iar americanii iau în calcul mai multe locaţii pentru a deschide un centru, iar cel mai probabil vor alege o locaţie în partea de nord a Capitalei, scrie Ziarul Financiar.

Tesla a fost brandul cu cea mai puternică creştere în 2020 în România, de 250% în primele 11 luni, la 56 de maşini noi înmatriculate. Până acum clienţii comandau online maşinile care sunt livrate în România.

Citiți și:
Șerpii și șopârlele aflate în hibernare pun STOP fabricii Tesla din Germania

Ce candidați caută TESLA?

Tesla arată şi ce aşteaptă de la candidaţi: „Pentru a reuşi la Tesla, trebuie să fii energic, foarte organizat şi inteligent. Ar trebui să ai o pasiune pentru marcă şi abilitatea de a-ţi dezvolta abilităţile tehnice şi de a te dezvolta într-un mediu de echipă”.

Compania mai transmite că aşteaptă CV-uri exclusiv în engleză.

Tesla nu are în prezent o reprezentanţă în România, deşi comenzile sunt disponibile pe piaţa noastră. În toamna anului trecut, Elon Musk, directorul general al Tesla, reitera că producătorul american de automobile electrice intenţionează să-şi extindă prezenţa pe majoritatea pieţelor din Europa de Est, dar la începutul anului 2020.

În martie 2019, producătorul auto american a indicat că vrea să ajungă la o acoperire de 99% în Europa până la finele anului, pentru România fiind pregătite trei staţii de încărcare Supercharger, în Bucureşti, Craiova şi Brăila.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here