Angajatori de TOP: 7.000 de joburi își așteaptă candidații la Sala Palatului

0

Angajatori de TOP: 7.000 de joburi își așteaptă candidații vineri şi sâmbătă, la Sala Palatului din București.

Angajatori de TOP: 7.000 de joburi își așteaptă candidații la Sala Palatului

Angajatori de TOP: 7.000 de joburi își așteaptă candidații vineri şi sâmbătă, la Sala Palatului din București. Acestea sunt puse la dispoziție de 9.000 de companii care vor participa la eveniment.

Oportunităţile disponibile sunt din mai multe domenii de activitate. Acestea sunt:Inginerie, IT, Telecom, Financiar-Bancar, Vânzări, Resurse Umane, Achiziţii şi Logistică.

Candidaţii sunt aşteptaţi cu peste 2.400 de joburi pentru profesionişti. Peste 2.500 pentru cei cu o experienţă cuprinsă între 1-5 ani. Peste 1.700 de joburi sunt de nivelul Entry-Level.

Meseriile puse în pericol de AI

Inteligența artificială (AI) pune în pericol multe meserii. Vulnerabile în acest sens sunt sectoarele care se bazează pe comunicarea şi procesarea informaţiilor. Printre acestea, serviciile de asistenţă a clienţilor sau cele de management al datelor. Nici joburile care implică un grad sporit de creativitate nu scapă complet de această ameninţare. Aplicațiile AI sunt capabile să redacteze şi să genereze conţinut original.

Cine trebuie să investească în învățare și de dezvoltare? Cei care lucrează ca traducător, operator call-center, vânzător comercial, funcţionar bancar, copywriter. Ei trebuie să fie pregătiţi pentru schimbările pe care inteligenţa artificială le-ar putea aduce asupra joburilor lor.

Există şi joburi care nu sunt ameninţate de apariţia acestor tehnologii inteligente. Top 5 joburi care vor exista şi în 2033,: inginer hardware, programator, agricultor, şofer şi specialist digital marketing. Aceste meserii vor rezista, indiferent de transformările tehnologice care vor continua în anii următori. Topul a fost întocmit de specialișți de la marile companii care vor lua parte la Angajatori de TOP Bucureşti.

Mai multe tendinţe de pe piaţa muncii vor fi prezentate în cadrul conferinţei Forecasts for the Romanian Labour Market in 2023-2024. Aceasta va avea loc pe 27 octombrie.

Participanţii care îşi doresc să ia parte la eveniment şi să aplice la joburi trebuie să îşi creeze un CV în mod gratuit pe hipo.ro. Ei trebuie să descarce versiunea CV Barcode a acestuia şi să o prezinte la standurile companiilor.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here